Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)2g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g3.2g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%5.8g12kcal1g0g0.7g0g
Porkkanaraaste 200g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto1.6g5.3kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g58kcal3.2g3.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g29kcal1.6g1.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.8g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g147kcal8.2g9.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891