Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow12g2.5kcal0.4g0.2g0g0.3g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä1.4g2.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto President2.8g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Valkoviini kuiva 2.8g1.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal1.8g0.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko20g16kcal0.9g0.4g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.6g2g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744