Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.9g19kcal0g4.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Raparperi 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g46kcal0g11g0g0.4g
Valittu annoskoko20g23kcal0g5.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0g2.8g0g0.1g
Arvot/100g100g117kcal0g28.1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731