Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kirjolohifilee 8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 3.8g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal2.8g2.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko19g26kcal1.4g1.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.7g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g131kcal7.2g7.2g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785