Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Bataatti, kuorittu 3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal0.8g3.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g13kcal0.4g1.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2.1g8.2g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902