Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 2g2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)5.7g6.3kcal1.4g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal3.2g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.6g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.8g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8.2g3.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481