Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g7.8g19kcal0.8g0.6g1.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.3g8.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2g5.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g69kcal2.2g2g5.4g0g
Valittu annoskoko20g34kcal1.1g1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.6g0.5g1.4g0g
Arvot/100g100g175kcal5.6g5.1g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523