Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g0.8g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Riisi tumma 0.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Tattarisuurimo / -jauho 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Hirssisuurimo / -jauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal0.6g3.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.5g9.7g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241