Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.7g8.2kcal0.5g1.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal2g2.6g1g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal1g1.3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.7g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470