Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4g3kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Popsi viitonen3.4g8kcal0.4g0.1g0.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko20g12kcal0.5g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344