Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)1.9g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1503.9g15kcal1.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras7.8g22kcal0.4g2.4g1.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g91kcal4.6g5.2g5.6g0.8g
Valittu annoskoko19g46kcal2.3g2.6g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.2g1.3g1.4g0.2g
Arvot/100g100g235kcal11.9g13.4g14.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498