Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Punajuuri 2.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.6g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Cashewpähkinä 1.1g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal5g1.2g5g0.2g
Valittu annoskoko20g36kcal2.5g0.6g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.3g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g182kcal12.8g3.1g12.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853