Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5.2g28kcal0g0g3.1g0g
Sokeri 5g21kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g6.9kcal0g1.7g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1.5g9kcal0.3g0.2g0.8g0.1g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g148kcal1.8g15.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko20g74kcal0.9g7.6g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g37kcal0.5g3.8g2.2g0.1g
Arvot/100g100g381kcal4.6g39g22.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563