Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Mustikka metsä- 3.8g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g108kcal1.8g15.2g4g0.6g
Valittu annoskoko20g54kcal0.9g7.6g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal0.5g3.8g1g0.2g
Arvot/100g100g278kcal4.6g39g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644