Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu5.2g19kcal0.6g3.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.8g0.5kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Appelsiini, kuorittu 2.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g100kcal3g12g4.4g0.2g
Valittu annoskoko20g50kcal1.5g6g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.8g3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.7g30.8g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429