Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)16g7.5kcal0.5g0.8g0.2g0g
Ohrasuurimo 2.8g9kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Kauralese 0.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal1.6g5.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g18kcal0.8g2.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.1g13.8g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993