Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl7.6g8.9kcal1.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g0.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)7.2g13kcal0.1g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal3.8g1.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal1.9g0.9g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal9.7g4.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729