Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)1.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl3.2g17kcal0.8g0.4g1.4g0.5g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.8kcal0.1g0g0.2g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.9g25kcal1.9g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g113kcal7.4g1.8g8.2g4g
Valittu annoskoko20g57kcal3.7g0.9g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal1.9g0.5g2.1g1g
Arvot/100g100g288kcal18.9g4.6g20.9g10.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320