Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen8.9g12kcal1.5g0.2g0.7g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK4g6.4kcal0.8g0g3.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.1g1.8kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal4.6g1.6g9.4g0g
Valittu annoskoko20g25kcal2.3g0.8g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.2g0.4g2.4g0g
Arvot/100g100g126kcal11.8g4.1g24.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672