Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g1.9g3.3kcal0g0.2g0g0g
Mustikka5.7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.9g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g87kcal2g12.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko20g43kcal1g6.2g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.5g3.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g221kcal5.1g31.6g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956