Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 5.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g2.6g3kcal0g0.1g0.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Lohifilee 6.5g13kcal1.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g42kcal2.6g2.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g21kcal1.3g1.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g109kcal6.7g6.2g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908