Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g7.3g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal0.6g2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g17kcal0.3g1g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g85kcal1.5g5.1g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015