Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g12g14kcal2g0.2g0.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.7g8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%5.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal4.8g1.2g3.8g0g
Valittu annoskoko20g29kcal2.4g0.6g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.2g0.3g1g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3.1g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546