Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.4g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Maito, Kevyt2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 6.1g2.7kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal1.4g12.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko20g44kcal0.7g6.4g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.4g3.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g224kcal3.6g32.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149