Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sieni rouskut, suolattu 5.1g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 3.7g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal1.4g1.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko19g15kcal0.7g0.8g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459