Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)3.3g3.1kcal0.8g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5.6g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal2g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko20g10kcal1g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal5.1g5.6g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634