Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 15g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal0.4g1.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal0.2g0.6g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.1g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g79kcal1g3.1g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180