Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt13g6.2kcal0.4g0.6g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.3g8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal2.4g1.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko20g24kcal1.2g0.7g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.6g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal6.1g3.6g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070