Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerifilee, marinoimaton2.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g17kcal1.8g1.6g0g0g
Valittu annoskoko20g9kcal0.9g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.5g0.4g0g0g
Arvot/100g100g44kcal4.6g4.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095