Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g5g12kcal0.7g0g1g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi2.1g10kcal0.2g0g1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal1.8g1.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko19g28kcal0.9g0.6g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.5g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g144kcal4.6g3.1g11.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274