Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,36.8g4.4kcal0.8g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Hermesetas, annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml1.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kookoshiutale 0.7g4.5kcal0.1g0g0.4g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g61kcal3.4g1g4.8g0.2g
Valittu annoskoko20g31kcal1.7g0.5g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.9g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g157kcal8.7g2.6g12.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512