Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g10g11kcal2.2g0.1g0.2g0.1g
Kevytkerma2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g37kcal4.8g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g19kcal2.4g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal1.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g95kcal12.2g4.1g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790