Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.7g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.8g11kcal0.4g0.1g1g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.1g0.5kcal0g0g0g0.9g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)1.1g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g110kcal5.4g1.6g9g2.6g
Valittu annoskoko20g55kcal2.7g0.8g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal1.4g0.4g2.3g0.7g
Arvot/100g100g279kcal13.7g4.1g22.8g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365