Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.8g7kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.2g16kcal1.3g0g1.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g2.2g3.5kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g64kcal4.4g1g4.8g0.2g
Valittu annoskoko20g32kcal2.2g0.5g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.1g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g164kcal11.2g2.6g12.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535