Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5.9g7.4kcal1.2g0g0.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g6.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g2.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g3.2g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal2.8g2.2g1g0g
Valittu annoskoko20g15kcal1.4g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal7.2g5.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308