Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.9g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Manteli 1.7g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal1g0.6g2.8g0.6g
Valittu annoskoko20g17kcal0.5g0.3g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.3g0.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g89kcal2.6g1.5g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792