Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g7.6g13kcal1.5g0g0.8g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g6g10kcal0.5g1.9g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.6g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g56kcal4.6g4.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko19g28kcal2.3g2.1g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.2g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal11.9g10.8g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759