Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.9g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 3.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g3.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g2.4g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.9g3kcal0g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal1.6g1g2g0.4g
Valittu annoskoko20g14kcal0.8g0.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal4.1g2.6g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401