Mantelileipä

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 asteessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tyttosiili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)6.4g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Maustamaton maitorahka (X-tra), annos 100g1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.3g0.2kcal0g0g0g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.8g29kcal1.2g0.3g2.6g0g
Vehnälese (Liperin mylly), annos 10g1.4g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.8g
Seesaminsiemen0.5g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.8g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g115kcal6.8g1.2g9.2g2.2g
Valittu annoskoko20g57kcal3.4g0.6g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal1.7g0.3g2.3g0.6g
Arvot/100g100g294kcal17.4g3.1g23.6g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213410