Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.1g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 7.1g8.5kcal1g0g0.5g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g1.5g4.9kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g34kcal2.4g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal1.2g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.1g3.1g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938