Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Tomaattimurska 7.5g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal2.6g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal1.3g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.7g3.1g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452