Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK8.4g13kcal1.8g0g7.5g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 3.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g94kcal4.8g0.8g21.6g0g
Valittu annoskoko20g47kcal2.4g0.4g10.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1.2g0.2g5.4g0g
Arvot/100g100g241kcal12.2g2g55.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632