Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali5.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka4.2g1kcal0g0.2g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g2.1g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g12kcal1g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal2.6g2.6g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139