Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 4.5g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g4.1g4.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.5g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g3.3g8.2kcal0.6g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal2.4g0.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko19g23kcal1.2g0.4g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.6g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g116kcal6.2g2.1g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977