Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska12g3.5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g2.1g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 2.3g5.3kcal0.3g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 1.6g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal2.4g3.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.2g1.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.6g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g113kcal6.2g9.7g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304