Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1.7g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Hasselpähkinä 1.3g8.4kcal0.2g0g0.8g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 4.8g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 3.6g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g104kcal2.4g1.8g9.6g0.8g
Valittu annoskoko19g52kcal1.2g0.9g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.6g0.5g2.4g0.2g
Arvot/100g100g268kcal6.2g4.7g24.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514