Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g41kcal3.4g0g3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.5g8.6kcal0.3g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.8g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, mozzarella 1.1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g113kcal8.6g0.2g8.8g0g
Valittu annoskoko20g57kcal4.3g0.1g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal2.2g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g291kcal22.1g0.5g22.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588