Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5.4g17kcal1.4g0g1.3g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g2.9g10kcal0.5g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g2.9g4.6kcal0g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal4g5g3.6g0.4g
Valittu annoskoko20g35kcal2g2.5g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g178kcal10.2g12.8g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720