Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3.7g2.2kcal0.4g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.4g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g3.4g21kcal0.7g0.2g1.9g0g
Juusto, keskiarvo 4.9g17kcal1.2g0g1.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g106kcal6.4g1.6g8.2g1.2g
Valittu annoskoko20g53kcal3.2g0.8g4.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal1.6g0.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g270kcal16.3g4.1g20.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129