Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot2.5g7.2kcal0.3g0g0.6g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g119kcal2.8g0g11.8g0g
Valittu annoskoko20g60kcal1.4g0g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g30kcal0.7g0g3g0g
Arvot/100g100g304kcal7.1g0g30.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207